Inside the bubbles

We leven in een ratrace waar je jezelf kunt verliezen in de stadsjungle. Door stil te staan bij jouw zintuigen word je je meer bewust van wat je doet en de leefstijlkeuzes die je maakt.

‘Ook volwassen leren hier heel bewust hun zintuigen gebruiken tijdens de expositie, mooi stiltemoment in alle drukte.’

Karin, 38 jaar, bezoeker

Elke bubble heeft zijn eigen thema of zintuig. Hieronder vind je links naar de verschillende bubbels, en het verhaal van de kunstenaars.

Geur heeft een uitzonderlijke kracht: het grijpt direct terug naar onze vroegste herinneringen. Ontdek de Geur van Thuis. Een installatie van Mira Ticheler.

Kom binnen en geef je over aan de stilte en maak contact. In a Quiet Place. Een installatie van Jos Rosier en Caroline Grootenboer.

We zijn niet gemaakt voor zoveel prikkels. Enter Inside (EI). Een installatie van Vesna Dragojevic en Mark Kirkenier.

Proef de smaak van Schoonheid. Tap dit elixer. Het is gebaseerd op feiten, mythen en fabels. Een installatie van Linde Gadellaa

COL R nodigt je uit om intuïtief te spelen met kleuren. En ervaar hoe kleur jouw gemoedstoestand beïnvloedt. Een installatie van Maze de Boer.

Intieme technologie in jouw lichaam? Beleef jouw Next Senses in vijf korte films. Een installatie van Next Nature Network.

Kijken we wel eens naar de onderkant van een blad? Hoe verbeeld je emotie? Hoe grafiek en taal ons verleiden. Stories. Het werk van Marcel.